Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Honeywell XC 100 Szén-monoxid jelző készülék (10 év GARANCIA)

Raktáron
Honeywell XC 100 Szén-monoxid jelző készülék (10 év GARANCIA)
 • Honeywell XC 100 Szén-monoxid jelző készülék (10 év GARANCIA)
29 900 Ft (23 543 Ft+ÁFA)

Termékeinket telefonon is megrendelheti a 06-30/835-3736 számon.

A Honeywell több mint 50 éve gyárt piacvezető ipari és kereskedelmi gázérzékelő rendszereket. A  Honeywell a gázérzékelés területén szerzett szakértelmét nem csak az első lakossági CO vészjelző  kifejlesztésére használta fel, hanem arra is, hogy immár több mint 15 éve a világ egyik vezető CO  vészjelző gyártója legyen. A Honeywell lakossági, elemes szén-monoxid vészjelzője több  magyarországi  független és hatóság által végzett teszten is igazolta megbízhatóságát.
A szén-monoxid vészjelzők X-sorozatát lakossági CO védelemmel foglalkozó szakemberek fejlesztették.Megfelelnek a legigényesebb lakástulajdonosok elvárásainak is. A még magasabb szintű megelőzés érdekében minden X-sorozatú készülék vezeték nélkül is összekapcsolható, így riasztórendszerként is működnek.
A szén-monoxid (CO) egy emberre és állatra is mérgező gáz. Láthatatlan, szagtalan és íztelen, ezért gyakran „néma gyilkos”-nak is nevezik.
A mérgezés kezdeti tünetei, például a fáradtság vagy a fejfájás az influenza tüneteihez hasonlók, emiatt nehezen diagnosztizálható. Magyarországon évente több száz embert kezelnek kórházban CO mérgezés miatt, és több tucat haláleset is történik.
A CO vészjelzők teljes riasztást adnak még az első tünetek megjelenése előtt: minél magasabb a CO-koncentráció, annál gyorsabban fog riasztani a készülék. Egyes vészjelzők opcionális előjelzési funkcióval rendelkeznek, melynek segítségével felismerik, ha egy hibás berendezés (pl.: kazán, gázkonvektor stb.) egyre több szén-monoxidot szivárogtat. Így még azelőtt felhívják a figyelmet a veszélyre, hogy a CO mennyisége indokolná a teljes riasztást, vagy bármilyen mérgezési tünetet okozna.
Beépített elemmel működő szén-monoxid vészjelző készülék, a X sorozat megbízható XC100 modellje.
10 év élettartam és jótállás!
Tökéletes megbízhatóság
• Tesztek során bizonyított hosszú élettartamú érzékelőtechnológia
• Európai Uniós akkreditációval rendelkező, független tanúsító intézet (BSI) által tanúsítottan megfelel az EN50291-1:2010 és EN50291-2:2010      szabványoknak
• Zárt burkolat a káros környezeti körülmények elleni védelem érdekében
• Riasztás-memória
• Eseménynaplózás
• Opcionális előriasztás
• Alacsony gázkoncentráció mérési üzemmód
• Élettartam vége jelzés

 • Cikkszám
  HONXC100
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  100 g/db