TOP termékek

Házhozszállítás

A BAVARIA és Maxfire termékek tűzvédelmi áruháza. Porral oltó, habbal oltó, gázzal oltók, tömlők, szerelvények és tűzvédelmi termékek.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 (30) 8 35 37 36 | E-mail: info@tuzoltokeszulek.com

Gyakori kérdések

Vásárlással kapcsolatos kérdések

Cégünk a Maxfire Brandschutz Kft 2014-ben alakult és azóta folyamatosan növekszünk. Jelenleg 5 fős a csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a legjobb kiszolgálást és a legprofibb termékeket értékesítsük nektek.

Csapatunk tagjai:

Boglárka és Ágnes - A számlák profi kezelői, ők dolgozzák fel rendelésedet

Zoltán és Dávid - Ők felelnek a csomagok összekészítéséért és biztonságos csomagolásáért

Tamás - A cég ügyvezetője, aki gondoskodik, hogy mindig legyen termék, amit megvehetsz az áruházban

 • Kötelező regisztrálni a vásárláshoz?

Nem! Akár regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de javasolni szoktuk a regisztráűciót, mert így léehetőséged van nyomonkövetni a rendelésedet a profil felületen, valamint a rendelés feldolgozásáig akár szállítási vagy fizetési módot is tudsz még változtatni.

 • Átvehetem a terméket személyesen?

Igen, erre tudunk lehetőséget biztosítani, azonban jelenleg csak Békéscsabán. Itt található az üzletünk, irodánk és raktárunk. Budaörsi irodánkban erre nincs lehetőség.

 • Magánszemélyként és cégként is vásárolhatok?

Igen, mindkét esetben tudsz nálunk vásárolni, azonban arra kérjük figyelj, hogy a számlázási adatok megadásakor válaszd ki, hogy magánszemélyként vagy cégre szeretbél számlát kérni. Ha cégként vásárolsz, akkor mindenképpen szükséges megadnod az adószámot. 

 • Magánszemélyként vásároltam, tudok utólag cégre kérni számlát?

Sajnos nem. A leszállított és már kifizetett termék esetén utólag erre nincs lehetőség. Ez könyvelés szempontjából nem lehetséges.

Szállítással kapcsolatos kérdések

 • Hogyan juthatok hozzá és mikor a megrendelt termékhez?

Több lehetőség közül választhatsz a megrendelés leadásakor. A terméket kérhedet házhozszállítással, amit a GLS és a Raben Magyarország szállít ki neked. Egyes esetekben a törékeny csomagot a Magyar Posta Logisztika viszi házhoz. A megrendelés kiszállítás értesítő levélben találni fogsz egy csomagszámot, amit a GLS oldalán itt, a RABEN oldalán pedig  itt tudsz meg megadni. Ne aggódj minden esetben e-mailt is küld a futárszolgálat.

De nem csak házhozszállítást, hanem csomagautmatába is kérheted a termékeket. Ebben az esetben azonban méretkorlát van, így ha egy olyat terméket teszel a kosárba ami már túlméretes, akkor a Foxpost lehetőség nem választható.

 • Mennyi idő alatt adjátok fel a csomagot?

Célunk minden esetben az, hogy már aznap feladjuk a csomagot. A futárszolgálat minden nap 13 órakkor veszi fel a csomagokat a raktárunkban, így legkésőbb délig be kell érnie egy rendelésnek, hogy ez teljesülhessen. DE! A termékeink sok esetben sérülékenyek és terméktípusonként másképp kell csomagolni, védőcsomagolást is kell alkalmazni, hogy például egy tűzoltó készülék nehogy lefújjon a szállítás során. Ha 13 óráig nem végeznek kollégáim a csomagolással, akkor másnap kerül feladásra. A GLS jellemzőpen 1 munkanap alatt kiszállítja a terméket.

 • Kérhetek szombati kiszállítást?

Jelenleg erre még nincs lehetőség, mivel ezért 50%-al magasabb szállítási költséget kellene felszámolnunk. Szeretnénk, ha szállítási költségeink továbbra is alacsonyak maradnának.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

 • Mennyi jótállás van a termékekre?

Ezt jogszabály határozza meg. A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról alapján:

2. § (1) A jótállás időtartama:

a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,

b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,

c) 250 000 forint eladási ár felett három év.

Tűzoltó készülékek

 • A tűzoltó készüléket hitelesítenem kell miután megvettem tőletek?

Nem! Minden esetben új, gyártói végellenőrzött készüléket értékesítünk. A tűzoltó készülékre felragasztott matricán megtalálod a gyártási dátumot. A készüléket hitelesíteni (karbantartani) majd csak 1 év után szükséges.

 • Hány évig működőképes egy tűzoltó készülék?

Egy szabványnak megfelelő tűzoltó készülék élettartama 20 év, ha rendszeresen elvégzik rajta az előírt karbantartásokat.

 • Kell naplót vezetnem a készülékekről?

Igen, amennyiben jogszabály írja elő a készenlétben tartást tűzvédelmi üzemeltetési naplót kell vezetned. Ezért mi pénzt nem kérünk, letöltheted oldalunkról. Itt találod.

 

 • Nem találtam választ a kérdésemre! Mit tegyek?

Ebben az esetben javasoljuk, hogy írj egy e-mailt az info@maxfire.hu címre és megpróbáljuk minél hamarabb megválaszolni.