TOP termékek

Házhozszállítás

A BAVARIA és Maxfire termékek tűzvédelmi áruháza. Porral oltó, habbal oltó, gázzal oltók, tömlők, szerelvények és tűzvédelmi termékek.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 (30) 8 35 37 36 | E-mail: info@tuzoltokeszulek.com

Smartwares CIP-37553 beltéri IP kamera

Smartwares CIP-37553 beltéri IP kamera
ÚJ
Smartwares CIP-37553 beltéri IP kamera

Kövesse nyomon mi történik otthonában a Smartwares CIP-37553 IP kamerával. A beltéri használatra szánt kompakt kamera 8 méterig éjjellátóval van felszerelve, és mozgásérzékelésen alapuló rögzítésre képes. A 2K felbontásnak köszönhetően mindig jól látható, mi történik otthonában.

Az ingyenes Connected at Home alkalmazás lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megnézze mit lát a kamera.

Bővebben
Alacsony készlet (5 db alatt)
19 900 Ft (15 669 Ft+ÁFA)
Részletek

Biztosítsa otthonát kamerás megfigyeléssel

Ha a házban van kamera, elriasztja a tolvajokat és a behatolókat, és rögzíti őket. A biztonsági kamera IR-LED-ekkel van felszerelve, amelyek tiszta HD felvételt biztosítanak éjszaka az akár 8 méteres éjszakai látásnak köszönhetően. A kamera kétirányú kommunikációval is rendelkezik. Így beszélhet babájával a hálószobájában vagy házi kedvencével, amikor egyedül van otthon.

Kényelmes nyomkövetési funkció

A Smartwares IP kamera egy alkalmazáson keresztül működik. A Connected at Home alkalmazással telefonját távirányítóként használhatja a kamera futtatásához és a képek rögzítéséhez. Maga a kamera emberkövető móddal van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy amikor a kamera személyt észlel, a kamera folyamatosan követi azt. Így pontosan tudja, mikor lépnek be nem kívánt látogatók otthonába. A kamera az alkalmazáson keresztül értesítést küld okostelefonjára.

Mindig naprakész

Tudja meg, ha valaki belép otthonába, vagy ha babája ébren van az okostelefonján lévő push értesítések segítségével. Az állítható érzékelési zónáknak és az érzékenységi beállításoknak köszönhetően teljes mértékben irányíthatja az értesítéseket. Így kikapcsolhatja a képernyő egyes részeit, hogy elkerülje a hamis értesítéseket, és még az érzékenységet is tetszés szerint állíthatja be. A kamera teljesen beállítható az Ön munkahelyi kívánságaihoz és igényeihez.

Felvétel és visszajátszás

A rögzített felvételek visszajátszása még soha nem volt ilyen egyszerű. Az intuitív alkalmazással gyorsan kereshet és megtalálhatja a rögzített felvételeket. A kamera akkor kezdi el a felvételt, amikor mozgást észlel, így csak akkor rögzít, ha valami valóban történik. Minden felvétel Micro-SD kártyán tárolható 128 GB 4-es osztályig (a Micro-SD kártya nem tartozék). Ezért nem számítunk fel többletköltséget a videóid mentéséért és lejátszásáért.

Könnyű telepítés

A kamera telepítése néhány lépésben megtörténik. A kamera csatlakozik a hálózathoz, és csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz. Mostantól a kamera összekapcsolható a Connected at Home alkalmazással, amely lépésről lépésre végigvezeti a folyamaton.

Mi van a dobozban:
Biztonsági kamera, rögzítőcsavarok és dugók, adapter, UTP kábel, ablakmatricák, kézikönyv

Jellemzők:

Működik a Connected at Home alkalmazással
2 irányú kommunikáció
Éjszakai látás 8 méterig
HD felbontás nappal és éjszaka
Kényelmes emberkövetési móddal

Adatok
Brand
Smartwares
Cikkszám
CIP-37553
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!