Filtern

Oltási teljesítmény

TOP-Artikel

A BAVARIA és Maxfire termékek tűzvédelmi áruháza. Porral oltó, habbal oltó, gázzal oltók, tömlők, szerelvények és tűzvédelmi termékek.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 (30) 8 35 37 36 | E-mail: info@tuzoltokeszulek.com

Irodákba

Irodai környezetekre jellemzően habbal oltót szoktunk javasolni, mivel az oltópor sajnos nagyon sok kárt okoz a helyiségeken belül. Amennyiben számítógép is van az irodákban, úgy mindenképpen szükséges egy gázzal oltó készülék, mely eloltja a tüzet, de nem teszi tönkre az eszközöket.

Javaslatunk 30 négyzetméterig 1 db 2 literes habbal oltó, 30 négyzetméter felett 6 literes habbal oltó az ajánlott és minden további 50 négyzetméterre még egy készülék.

A kijáratot minden esetben jelölje KIJÁRAT táblával, valamint a tűzoltó készülékek fölé is szükséges piktogramot elhelyezni 1,8 és 2,5 méteres magasság között.

A tűzoltó készüléket nem szükséges falra rögzíteni, de ajánljuk. Így nem sérül, nem teszik szekrénybe. Fali függesztő a legtöbb termékhez jár.

Amennyiben az épületben van vezetékes gáz kiépítve, akkor az elzárót jelölni kell. A villamos kapcsolószekrény jelölése is kötelező. ha van konyha, akkor mindenképpen szükséges füstérzékelőt elhelyezni. Már egy bekapcsolva felejtett vízforraló is képes tüzet okozni.

A segélykérő telefonszámokat is mindig szükséges feltüntetni.