TOP-Artikel

A BAVARIA és Maxfire termékek tűzvédelmi áruháza. Porral oltó, habbal oltó, gázzal oltók, tömlők, szerelvények és tűzvédelmi termékek.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 (30) 8 35 37 36 | E-mail: info@tuzoltokeszulek.com

Smartwares Pro Okosotthon intelligens állítható színhőmérsékletű izzókészlet (2 izzó + 1 főegység)

Smartwares Pro Okosotthon intelligens állítható színhőmérsékletű izzókészlet (2 izzó + 1 főegység)
Smartwares Pro Okosotthon intelligens állítható színhőmérsékletű izzókészlet (2 izzó + 1 főegység)

Készítsen hangulatának megfelelő légkört
Minden szín megteremti a saját légkörét. A Smartwares komfortkészlet lehetővé teszi az otthoni szín beállítását a hangulat vagy a tevékenységek függvényében. Változtassa meg a világos színt élénkfehérre, hogy jobban összpontosítson a munkára vagy a tanulásra, vagy tompítsa a fényeket. H

Állítson be időzítéseket
A Comfort Set két színes, intelligens izzóval és a HomeWizard Link Gateway-vel szállítjuk A Link összeköti otthoni hálózatát az ingyenes HomeWizard alkalmazással, lehetővé téve az okostelefon vagy a táblagép világítását. Állítsa be a menetrendeket a napszak bizonyos időpontjaira a fények automatikus be- és kikapcsolásához, és mentse el kedvenc beállításait. Aktiválja őket egy kattintással.

Könnyen telepíthető
A telepítés egyszerű. Csatlakoztassa a Link-et a mellékelt hálózati kábellel, és töltse le a HomeWizard Link alkalmazást a Google Playről vagy az Apple App Store-ból. Az alkalmazás néhány egyszerű lépésben végigvezeti Önt az izzók gyors csatlakoztatásában, és azokat okostelefonján vagy táblagépén keresztül vezérelheti.

Első a biztonság
A Smartwares csak titkosított és privát kapcsolatok használatával és az adatok tárolásával saját európai szerveren tárolja az adatvédelmet. Az összes európai jogszabály betartásával biztos lehet benne, hogy a Smartwares tiszteletben tartja az Ön személyes adatait és adatait, így biztos lehet benne, hogy termékeinket biztonságosan használja.

Egyszerűsítse életét egy intelligens otthonával
A Smartwares Pro sorozat teljes termékkínálatot kínál az élet automatizálásához. Csatlakoztassa a Smartwares Pro tartozékait a Link és az alkalmazás használatával: biztonságosítsa otthonát ajtó- és ablakérintkezőkkel, intelligens füstérzékelővel és biztonsági kamerákkal. Adjon hozzá további izzókat, hogy otthon tökéletes légkört hozzon létre. Pénzt takaríthat meg az energiafelhasználás figyelésével az Energy Control aljzatokkal, és automatizálhatja gyakorlatilag minden elektromos cikket a Smartwares intelligens aljzatokkal.

Mi van a dobozban:
Két intelligens izzó, Link, tápkábel, hálózati kábel, használati útmutató
Bestellbar
22 039 Ft inkl. USt
Daten
Brand
Smartwares
Artikel-Nr.
HW1600-2L

Sei der erste der eine Bewertung schreibt!

Ergänzende Artikel