TOP-Artikel

A BAVARIA és Maxfire termékek tűzvédelmi áruháza. Porral oltó, habbal oltó, gázzal oltók, tömlők, szerelvények és tűzvédelmi termékek.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 (30) 8 35 37 36 | E-mail: info@tuzoltokeszulek.com

Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601

Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601
Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601
Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601
Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601
Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601
Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601
NEU
Smartwares WiFi optikai füstérzékelő FSM-12601

10 év élettartamú, Wifi hálózatra csatlakoztatható optikai füstjelző!

Védje meg vagyonát, családját és otthonát, és akadályozza meg a tűz továbbterjedését a Smartwares FSM-12601 Wi-Fi füstjelzővel. A füstjelző felszerelésével mindig időben figyelmeztetést kap, ha tűz keletkezik. A riasztást a Smartwares Connected at Home alkalmazás támogatja, amely közvetlenül értesít vészhelyzet esetén, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon. Ez lehetővé teszi, hogy időben értesítse a tűzoltókat. A füstjelző és a kompatibilis alkalmazás telepítése egyszerű és egyértelmű mindenki számára, aki meg akarja tenni a következő lépést az otthoni vagy munkahelyi tűzvédelem terén.

Mehr
Auf Lager
8 583 Ft inkl. USt
Mengenrabatt:
1+  Stk
-
10 900 Ft/Stk
2+  Stk
-1 000 Ft/Stk
9 900 Ft/Stk
Beschreibung

Egyszerű és intelligens füstjelző

Kímélje meg magát a külön hálózati vagy további otthoni automatizálási eszközök telepítésétől! A kezdéshez csak az FSM-12601 füstjelző Wi-Fi-re és egy okostelefonra van szüksége. Csak telepítse a Connected at Home alkalmazást (Google Play - Android / App Store - iPhone ), csatlakozzon a füstjelzőhöz, és elhagyhatja a házat anélkül, hogy valaha is aggódnia kellene a tűzjelzések miatt. Push értesítést kap a telefonján, és mindig időben reagálhat. Minden emeleten célszerű füstjelzőt és szén-dioxid-riasztót elhelyezni.

Alacsony karbantartást igénylő készülék

A füstérzékelő és riasztó optimális állapotának megőrzése érdekében rendszeresen tisztítsa meg az érzékelőt, hogy elkerülje a téves riasztások előfordulását. Ezenkívül az elemeket évente, időben ki kell cserélni, amit az akkumulátor élettartamát nyomon követő alkalmazásnak köszönhetően egyszerű. E-mailben is értesítést kaphat arról, hogy mikor kell karbantartani füstjelzőjét, ha regisztrál a Smartwares Smart Reminder programjába. Mindezen szolgáltatások használatával hosszabb ideig és megbízhatóbban élvezheti a biztonságot.

Egy alkalmazás az összes eszközhöz


Az FSM-12601 füstjelző Wi-Fi-t támogató alkalmazás minden Smartwares intelligens termékkel kompatibilis. Célunk, hogy megkönnyítsük az Ön életét azáltal, hogy intelligens megoldásokat kínálunk a mindennapi problémákra. Az alkalmazás letöltésével és telepítésével készen áll arra, hogy megvásárolja az általunk kínált jövőbeni készülékeket, így okostelefonján egy helyen irányíthatja smarthome készülékeit. Nincs szükség átjárókra, és nincs korlátozva a csatlakoztatható eszközök száma.

A biztonság mindig az első


A biztonsági előírások évről évre javulásával egyre fontosabbá válik a tűzbiztonsági követelmények teljesítése. Ha minden szükséges helyre telepíti a füstjelző Wi-Fi-t, nem kell többé aggódnia a tűz kitörésének kockázata miatt. Készülékeink megfelelnek az összes európai szabványnak és jogszabálynak, így megvédhetik otthonát, és nagyobb biztonságban érzik magukat.

 

Mi van a dobozban:


1 x Füstjelző Wi-Fi, csavarok és tiplik, használati útmutató

Az FSM-12601 füstjelző előnyei:


- A füstjelző Wi-Fi hangjelzéssel és okostelefonra küldött értesítéssel figyelmeztet 
- Védje családját és vagyonát akkor is, ha nyaral, vagy nincs otthon
- Cserélhető 1 éves elemek, amelynek teljesítményét a Connected at Home alkalmazás követi
- Az alkalmazás tetszőleges számú füstjelzővel kompatibilis

 

Az optikai füstérzékelő nem alkalmas dohányfüst érzékelésre!

Daten
Brand
Smartwares
Artikel-Nr.
FSM-12601
Jótállás

A termékre 2 év magyarországi jótállás (korábban garancia) érvényes. Ezen időszak után a termék további jótállását a gyártó vállalja. 

Az első évben cégünk a nálunk vásárolt Smartwares termékeket cseréli, nem javítja!

 

A második évtől a javítási vagy jótállási csereigényét az alábbi weboldalon, a gyártónál tudja kezdeményezni:

https://www.smartwares.eu/en-gb/customerservice/warranty-repairs

 

Kérjük a számla másolatát őrizze meg az ügyintézéshez. 

Használati útmutató

Sei der erste der eine Bewertung schreibt!

Ergänzende Artikel