Filtern

Oltási teljesítmény

TOP-Artikel

A BAVARIA és Maxfire termékek tűzvédelmi áruháza. Porral oltó, habbal oltó, gázzal oltók, tömlők, szerelvények és tűzvédelmi termékek.

Telefonos Ügyfélszolgálat: 06 (30) 8 35 37 36 | E-mail: info@tuzoltokeszulek.com

Otthonra

Az otthoni környezetben a leggyakoribb tűzesetek a konyhai sütés, főzés és a villamos berendezések által keletkeznek. A konyhai tüzek esetében mindenképpen olyan készülék kell, mely F típusú, azaz olajok tüzeire alkalmasak. Ezek a habbal oltók, melyekből már egy 2 literes készülékkel is el lehet oltani 40 liternyi olajat. Ha nem marad más, az olajtüzet letakarhatja egy tűzoltó takaróval is.

A lakás többi részében, mint a garázs, fészer tároló, nyugodtan használható az ABC por, ha a por mennyisége nem okoz gondot. A porok 2 kg és 6 kgos méretekben érhetőek el, melyekkel már hatékonyan lehet oltani. Szintenként legalább 1 készüléket helyezzen el.

A kezdeti tüzek jelzésére a legjobb egy minőségi füstérzékelő. Szintenként legalább 1 eszközt helyezzen el. Ha konvektor vagy nyílt égésterű fűtőberendezés van, akkor mindenképpen el kell helyezni egy szén-monoxid jelzőt.